> Početna > O nama

Tko smo mi?

Trgovačko društvo "Kotonteks" d.o.o. u potpunosti je u obiteljskom vlasništvu i danas jedna od najbrže rastućih tvrtki u području pružanja stručnih usluga i snabdijevanja proizvodima ponajviše iz domene geosintetike, tj. geomrežama, geomembranama, geotekstilom, bentonitnim tepisima, geokompozitima i dr.

Ekskluzivni smo distributeri za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu engleskoameričke kompanije "Tensar-International" sa sjedištem u Engleskoj.

"Tensar" tehnologija je prihvaćena širom svijeta u rješavanju problema armiranja i stabilizacije slabo nosivog tla, stabilnosti kosina, klizišta te potpornih zidova od "armiranog tla" smanjujući pri tome troškove i štedeći vrijeme. 

"Tensar International" kao vodeći svjetski proizvodač geomreža daje i tehnička rješenja konkretnih problema pomoću vlastitih sofisticiranih programa za projektiranje, te pruža savjetovanje i kontrolu kod same gradnje.

"Tensar International" je jedini proizvodač, u svjetskim okvirima patentirane, troosne geomreže komercijalnog naziva "TriAx", što je posebno zanimljivo kao nova tehnologija koja nosi uštede u materijalu i brzini izgradnje.

Primjena navedenih geosintetika je izuzetno široka, od izgradnje cesta, željeznica, odlagališta otpada, nasipa, pokosa, tunela, zgrada, kuca, velikih trgovačkih centara, industrijskih objekata, ojačanje temeljnog tla rezervoara, kanala i dr. funkcije navedenih proizvoda se ogledaju kod učvršćivanja, filtracije, separacije, drenaže, kontrole erozije, brtvljenja do zaštite.

Na svaki Vaš projektni ili izvedbeni zadatak naši inženjeri će Vam u najkraćem roku ponuditi stručne aplikacije, prijedloge projektantskih rješenja ili gotov proizvod, kao i upute, te stručni nadzor kod ugradnje.


Kontaktirajte nas

Ime:
Prezime:
E-mail:
Upit:
Validacija:

Prepišite tekst sa slike
 

Varaždinska tvrtka u top 4 posto HR poduzeća

Tvrtka Bisnode Hrvatska, koja je dio međunarodne grupe Bisnode AB - najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu, ove je godine hrvatskim tvrtkama dodijelila svoje certifikate bonitetne izvrsnosti, koji predstavljaju jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se pak definira kvaliteta poslovanja. Certifikat ove tvrtke ujedno je i međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Rekonstrukcija županijske ceste ŽC 2198, Hrvatska, 2011

Postojeća županijska cesta bila gotovo uništena, stoga se pristupilo projektiranju rekonstrukcije postojeće ceste. Geomehaničkim elaboratom je utvrđeno da je posteljica vrlo loša (naplavine mulja), a postojeći nasip dio je izgrađen od građevinskog otpada.
Zanimljivi linkovi
Banner3
Banner2
Banner4