> Početna > Sistemi i proizvodi > Tensar TX TriAx®

Tensar TX TriAx®

Dokazano nadmašuje Tensar dvoosne geomreže. Korištenje više od 30 godina iskustva u stabilizaciji tla, Tensar je radikolno promjenio teljne strukture geomreža za stvaranje revolucionarnog TriAx (TX), koji se temelji na jednom od najučinkovitijih i stabilnih strukturnih oblika - trokuta. Dok vlačna čvrstoća dvoosnih geomreža je u dva smjera, TriAx® je sada multi-usmjeren. Proizvod ima izotropna vlačna svojstva, kroz 360°.

Čestice agregata uklješte se učinkovito unutar otvora trokuta, duboka rebra profila TriAx mreže pomažu da ograniče agregat, koji u kombinaciji s izotropnom krutosti stvara mehanički stabiliziran sloj s izvanrednim performansama. Pogledajte neke animirane demonstracije kako TriAx djeluje.Brojna ispitivanja i testiranja su provedena kako bi se ocijenila izvedba TriAx mehanički stabiliziranog sloja uz pomićni kotač sa opterećenjem, testiranje izvedeno na Transport Research Laboratory (TRL) i Sveučilištu u Nottinghamu. To je pokazalo da TriAx nadmašuje čak i Tensar dvoosne geomreže.

Statička testiranja Building Research Establishment (BRE) također su pokazala izuzetne rezultate u raspodjeli statičkog opterećenja, uobičajena situacija u mnogim projektima kao što su radne platforme za dizalice. Tensar TriAx tehnologija također dolazi s izvanrednom tehničkom podrškom našeg tima iskusnih inženjera. Koristeći naše jedinstvene TensarPave softvere, možemo Vam ponuditi sve, od jednostavnog programskog prijedloga do potpunog dizajna i uslugu opskrbe koja će vam pomoći da dobijete najbolje od TriAx u vašem projektu.

U usporedbi s neojačanim agregatnim slojem, mehanički stabiliziran sloj sa TriAx geomrežom može:

  • Smanjiti debljinu agregata za više od 50%
  • Smanjiti količinu iskopa
  • Kontrolirati diferencijalno slijeganje 
  • Smanjiti emisiju CO2 do 50%
  • Povećati kapacitet nosivosti

Varaždinska tvrtka u top 4 posto HR poduzeća

Tvrtka Bisnode Hrvatska, koja je dio međunarodne grupe Bisnode AB - najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu, ove je godine hrvatskim tvrtkama dodijelila svoje certifikate bonitetne izvrsnosti, koji predstavljaju jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se pak definira kvaliteta poslovanja. Certifikat ove tvrtke ujedno je i međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Rekonstrukcija županijske ceste ŽC 2198, Hrvatska, 2011

Postojeća županijska cesta bila gotovo uništena, stoga se pristupilo projektiranju rekonstrukcije postojeće ceste. Geomehaničkim elaboratom je utvrđeno da je posteljica vrlo loša (naplavine mulja), a postojeći nasip dio je izgrađen od građevinskog otpada.
Zanimljivi linkovi
Banner3
Banner2
Banner4