> Početna > Novosti > Varaždinska tvrtka u top 4 posto HR poduzeća

Novosti

Varaždinska tvrtka u top 4 posto HR poduzećaTvrtka Bisnode Hrvatska, koja je dio međunarodne grupe Bisnode AB - najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu, ove je godine hrvatskim tvrtkama dodijelila svoje certifikate bonitetne izvrsnosti, koji predstavljaju jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se pak definira kvaliteta poslovanja. Certifikat ove tvrtke ujedno je i međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

U društvu najviše rangiranih AAA certificiranih se našlo 10 hrvatskih tvrtkikoje zadovoljavaju potrebne kriterije poslovne izvrsnosti i time spadaju top 2 posto hrvatskih poduzeća, dok je popis onih koje su primile AA i A certifikat i time spadaju u top 4 posto hrvatskih poduzeća – još veći.

U ovoj elitnoj skupini ima i nekoliko varaždinskih tvrtki, a jedna od njih je i ponosna nositeljica A certifikata, čime je ušla u društvo top 4 posto najboljih poduzeća u Hrvatskoj - tvrtka Kotonteks d.o.o. iz Varaždina!. 

Kotonteks se bavi transferom konw-how, novih znanja i novih tehnologija, te novih proizvoda, a ujedno je i ekskluzivni zastupnik za "Tensar International"za Hrvatsku, Sloveniju te BIH. Kotontekst dobavlja proizvode poput geosintetika koji se koriste u cestogradnji, kod gradnje željezničkih pruga, u stabilizaciji tla, zaštiti kosina, sanaciji klizišta, a uz to dobavlja sve geosintetike za sanaciju smetlišta renomiranih Europskih proizvođača. 

- Zadovoljstvo nam je u tako složenim uvjetima gospodarenja u Europi i Hrvatskoj dobiti ovako visoko priznanje i ući među najelitniji razred hrvatskog gospodarstva. Tim više što poslujemo u građevinskoj branši i transferiramonove tehnologije što podrazumijeva edukaciju širokog spektra, od projektanata, izvođača do investitora, čime se dokazuje da su hrvatski inženjeri i projektanti građevine spremni na nove stručne izazove u svim sektorima infrastrukture, posebno u izgradnji željezničkih pruga, vodnom gospodarstvu, cestogradnji i zaštiti okoliša – ističu iz tvrtke Kotonteks i zahvaljuju svima koji su doprinijeli da se u tako kratkom vremenu postojanja "Kotonteks" svrsta među najbolje.

- Nadamo se u tom odabranom društvu i ostati!

kotonteks

Inače tvrtka Bisnode d.o.o. je lider na hrvatskom tržištu poslovanja digitalnim informacijama i dio međunarodne grupe Bisnode AB koja je na europskom tržištu informacija prisutna od 1989. godine i okuplja više od 3.100 stručnjaka iz 19 europskih država.

U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, ali i  uz bok poduzećima iz Europske unije gdje se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji.

Certifikat bonitetne izvrsnosti temelji se na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci, a posjedovanje Certifikata je važno u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama i potencijalnim partnerima. www.aktualno.hr

Varaždinska tvrtka u top 4 posto HR poduzeća

Tvrtka Bisnode Hrvatska, koja je dio međunarodne grupe Bisnode AB - najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu, ove je godine hrvatskim tvrtkama dodijelila svoje certifikate bonitetne izvrsnosti, koji predstavljaju jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se pak definira kvaliteta poslovanja. Certifikat ove tvrtke ujedno je i međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Rekonstrukcija županijske ceste ŽC 2198, Hrvatska, 2011

Postojeća županijska cesta bila gotovo uništena, stoga se pristupilo projektiranju rekonstrukcije postojeće ceste. Geomehaničkim elaboratom je utvrđeno da je posteljica vrlo loša (naplavine mulja), a postojeći nasip dio je izgrađen od građevinskog otpada.
Zanimljivi linkovi
Banner3
Banner2
Banner4