Tenax-Geosynthetics-1600x900-1
Zastupnici smo i distributeri renomiranih europskih proizvođača geosintetika
Proizvodi u našoj ponudi su: geotekstili, geomreže, geomembrane, bentonitni tepisi (GCL), geokompoziti za odvodnjavanje i otplinjavanje, geosaće, PVC talpe, gabionski koševi i ostali srodni materijali.
9708211226352809_Ugradnja geomreže u kolosječnu konstrukciju na dvije pozicije ispod tampona i ispod tucanika. Projekt Kapitalni remont Dugo Selo - Borongaj. Listopad 2013 1
Tehnologija pomaže!
Geosintetici su proizvodi od sintetičkih materijala koji su napravili pravu revoluciju u građevinarstvu
O nama

Kotonteks - Svijet geosintetika

Tvrtka “Kotonteks” je zastupnik i distributer renomiranih europskih proizvođača geosintetika i srodnih materijala. Proizvodi u našoj ponudi su: geotekstili, geomreže, geomembrane, bentonitni tepisi (GCL), geokompoziti za odvodnjavanje i otplinjavanje, geosaće, PVC talpe, gabionski koševi i ostali srodni materijali čija se primjena ogleda u cestogradnji, željeznicama, aviopistama, vodenim nasipima i vodnom gospodarstvu, temeljem svih vrsta građevina.

U više od dvadesetak godina iskustva, Kotonteks je na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije učestvovao u izgradnji brojnih manjih ali i mega projekata od međunarodnog značaja, okupljajući oko sebe najelitnija imena struke od akademije, projektanata, investitora do izvođača i nadzornih inženjera.

NAŠA MISIJA

Naša je osnovna misija iznači u suradnji sa proizvođačima i najpoznatijim imenima struke odgovore na nove izazove koje razvojem tehnologije mogu pronaći rješenja koje pred struku postavljaju i sve izraženije klimatske promjene, ali i zahtjevi investitora u davanju najoptimalnijih građevinskih rješenja u odnosu na cijenu i dugovječnost.

O nama

Samo najveći brendovi

PREKO 20 GODINA ISKUSTVA

Kotonteks kao aktivan sudionik, te podupiratelj brojnih stručnih simpozija međunarodnog karaktera na ovim prostorima dao svoj doprinos razvoju građevinske, a posebno geotehničke struke za što je dobio brojna priznanja.

MODERNE TEHNOLOGIJE

Na svaki projektni ili izvedbeni zadatak inženjeri Kotonteks-a u suradnji sa proizvođaćima u najkraćem će roku ponuditi stručne aplikacije, besplatne prijedloge projektantskih rješenja ili gotov proizvod, kao i upute, te stručni nadzor kod ugradnje.

Međunarodna suradnja

Zlatna plaketa Geotehničkog društva BiH, Neum

GEOTEKSTILI

Sanacija i zatvaranje odlagališta neopasnog otpada ČRET​

Jednoosne i dvoosne mreže

Kako Vam ova tehnologija može pomoći

Play Video

Postanite partner

Kotonteks d.o.o.

Otvoreni smo za suradnju s drugim tvrtkama! Možemo uspostaviti dugoročne i obostrano korisne odnose i postati pouzdani partneri.

Drugi o nama

Odabrali smo Kotonteks jer ....
Mary Scott
Odabrali smo Kotonteks jer ....
Adam Smith
Odabrali smo Kotonteks jer ....
Tom Ford

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Tvrtki Kotonteks je za 2020. godinu kao i prijašnjih godina dodijeljena bonitetna ocjena AA sukladno međunarodnom sustavu ocijenjivanja bonitetea tvrtke Bisnode.